Welkom op de website van Maria's Melodie! 

Ben jij tussen de 6 en 16 jaar? Heb jij nog weinig tot geen ervaring met piano spelen? Maar heb jij altijd al piano willen spelen? Dan ben je bij Maria's Melodie aan het juiste adres!

Bij Maria's Melodie leer je van alles wat met piano spelen te maken heeft. Van noten lezen, tot vlugge vingeroefeningen. Van swingende popmuziek, tot rustige klassieke muziek. 
Alleen of samen op les, er is voor ieder wat wils!


Even voorstellen

Mijn naam is Maria Struijs, getrouwd met Arjan, moeder van twee dochters en leerkracht in het basisonderwijs. Zelf heb ik tot mijn 20e ruim 11 jaar pianoles gevolgd. Om mij volledig op mijn werk te kunnen richten als leerkracht, ben ik toen gestopt met het volgen van lessen. Ondanks dat ben ik wel altijd piano blijven spelen.
Naast mijn baan in het onderwijs, geef ik vanaf 2013 pianolessen aan kinderen. Met het geven van pianoles kan ik mijn twee passies combineren, lesgeven en piano spelen. Er valt veel te leren bij het maken van muziek, maar het belangrijkste vind ik het plezier hebben in waar je mee bezig bent.  

Op grond van mijn kennis, ervaring en opleiding ben ik perfect in staat om het pianospelen bij kinderen aan te leren. 

De lessen vinden plaats in een huiselijke en ontspannen sfeer, waarbij er aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling van de leerling.

Nieuwsgierig geworden? Onder het tabblad lessen vind je meer informatie over het aangeboden lessenpakket.


Tot snel bij Maria's Melodie!!
 

--------------------------------------------------


LET OP: 

De volgende lestijden zijn beschikbaar:


Op dit moment zijn alle lestijden bezet. Ik kan u altijd op de wachtlijst zetten indien u dat wenst. Dan neem ik contact met u op zodra er een plek vrij is die voor u schikt.