De lessen     

De lessen worden gegeven op woensdag en donderdag. De lessen duren altijd 30 minuten. De lessen vinden wekelijks plaats, met uitzondering van de vakanties en feestdagen. 

Het is voor ouders niet verplicht om aanwezig te blijven bij de les, maar het is geen enkel probleem als ze dit wel willen.

Bij Maria's Melodie werken we niet met een vast aantal lessen per schooljaar, maar met strippenkaarten van 5 of 10 lessen per keer. Je kunt dus zelf bepalen hoeveel lessen je wilt nemen. Op deze manier zit je nergens voor langere tijd aan vast.

Je hebt de mogelijkheid om eerst een gratis proefles te nemen voor het piano spelen. Als de proefles en kennismaking is bevallen, dan kan je vervolglessen bespreken. Daarbij heb je de keuze om een strippenkaart van 5 of 10 lessen af te nemen.

Tijdens schoolvakanties en op feestdagen zullen er geen lessen plaatsvinden. 


LET OP: 

De volgende lestijden zijn beschikbaar:


Op dit moment zijn alle lestijden bezet. Ik kan u altijd op de wachtlijst zetten indien u dat wenst. Dan neem ik contact met u op zodra er een plek vrij is die voor u schikt.   


Duo lessen

Wanneer het je leuk lijkt om samen met je vriend/vriendin, broer of zus te spelen, dan kan je samen pianolessen volgen. Dat is niet alleen leerzaam, maar je hebt ook nog eens dubbel zo veel lol! 

Inschrijven

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je je graag inschrijven bij Maria's Melodie?
Dan kan je hier het inschrijvingsformulier downloaden. Inschrijven is bij een proefles en kennismakingsgesprek nog niet nodig. Hiervoor kan je contact opnemen met Maria's Melodie.


Tarieven 

Soort les

Privé les

Duo les
Prijs per cursist

Proefles /
kennismaking

Gratis

Gratis

Strippenkaart
10 lessen

€  170,-
(€17,- per les)

€  135,-
(€13,50 per les)

Strippenkaart
5 lessen

€  90,-    
(€18,- per les)

€  70,-   
(€14,- per les)


De kosten voor de aanschaf van bladmuziek en/of eventuele andere leermiddelen zijn voor kosten van de cursist.